Menú

Coneix-me

Veina del Cabanyal, advocada i mare

Per què estic en política?

Una política valenta que vol representar a la gent corrent que es val del seu esforç i del seu treball

El meu dia a dia

Segueix el meu dia a dia

Reflexions

Llig, veig, sent, escolte, reflexione i pense

Contacta amb mi

Escriu-me per a ajudar-me a construir una ciutat millor

Per què estic en política?

Llig, veig, sent, escolte, reflexione i pense. Passeig per València, una ciutat que m’apassiona i en la qual encara hi ha coses que no m’agraden. Visc València i sent tot el potencial que té aquesta ciutat i que està sent desaprofitat o aprofitat per uns pocs per a interessos espuris. Soc veïna del Cabanyal i sent a vegades orgull i a vegades injustícies. Llavors prenc consciència, decidisc comprometre’m, faig el pas de participar activament en política. Per a canviar tot allò que crec que es pot millorar a València, per a situar a València en el mapa de les coses bones, perquè tots els barris compten. I, sobretot, perquè compten les famílies i les persones treballadores.

Entenc que el meu motiu principal d’estar en política és València. Sent entusiasme per la meua ciutat i pense en totes les coses que puc fer per ella. M’imagine un futur diferent i estic convençuda que des de la política es poden aconseguir coses increïbles per a tota la nostra ciutat.

I en el camí estem. La política m’ha ensenyat que amb voluntat i treball es poden canviar les coses. I que és essencial el treball en equip. Darrere un cap visible, sempre hi ha un gran equip de persones compromeses també amb el projecte.

Em mou la determinació de defensar els interessos de València enfront de qui siga. Aqueix és el treball essencial d’algú que representa a la ciutadania, anteposar els interessos generals per damunt de qualsevol altra circumstància.

També estic en política per la meua mare, per les meues àvies, i per totes les dones que ho van tindre més difícil pel simple fet de ser dones. Per a aportar el meu granet d’arena impulsant la igualtat i intentant trencar sostres de cristall. Quan una dona avança, tota la societat avança amb ella.

Aquest viatge està sent positiu. Hem recuperat la nostra ciutat per a tots i totes. València ha passat de ser notícia pels pelotazos a ser notícia per la recuperació de les seues places, per ser capital cultural, per ser un pol d’innovació, talent i oportunitats. Però sent que encara queda molt per fer. Sent que hem de preparar a la nostra ciutat per als reptes que s’aveïnen en un context d’incertesa i dubtes. I jo em veig amb força i moltes ganes per a liderar eixa València progressista, oberta, metropolitana i inclusiva que la majoria de valencians i valencianes volem.