Menú

Coneix-me

Veina del Cabanyal, advocada i mare

Per què estic en política?

Una política valenta que vol representar a la gent corrent que es val del seu esforç i del seu treball

El meu dia a dia

Segueix el meu dia a dia

Reflexions

Llig, veig, sent, escolte, reflexione i pense

Contacta amb mi

Escriu-me per a ajudar-me a construir una ciutat millor

Coneix-me

(València, 23 de juliol de 1985) Vicealcaldessa de València i Secretària General del PSOE de la ciutat de València. Veïna del Cabanyal, advocada i mare. És la responsable de l’àrea de Desenvolupament i Renovació Urbana des de la qual està liderant la transformació de la ciutat amb València Ciutat de Places, on destaca la intervenció en la Plaça del Mercat, la Llotja, Els Sants Joans i Ciutat de Bruges. A més, està dissenyant els projectes principals projectes de renaturalització de València en Ausiàs March, el Corredor Verd, el Bulevard Cultural o la revisió de les àrees de Benimaclet, el Grau, Natzaret, Patraix, entre altres.

En l’anterior mandat, es va convertir en la primera dona a dirigir l’àrea Protecció Ciutadana, des d’on va impulsar el Grup Gamma d’atenció de les víctimes de violència de gènere. Igualment, al capdavant la Regidoria de Turisme va aconseguir el suport municipal per a l’estratègia turística sostenible que ha convertit a València en Capital del Turisme Intel·ligent. També va impulsar la Film Office Office per a visibilitzar el sector audiovisual i situar la ciutat com un referent en rodatges. El resultat d’aquest treball ha sigut que València fora seu de la celebració de la XXVI Gala dels Goya, en el marc de l’Any Berlanga.

Es va afiliar en 2004 a les Joventuts Socialistes motivada per el «NO a la guerra” i va decidir estudiar Dret per a lluitar contra les injustícies. Llicenciada en Dret i ADE per la Universitat de València i màster de Dret Empresarial organitzat pel Centre d’Estudis Garrigues i la Universitat d’Harvard.

Després de les pràctiques en el despatx d’advocats Gómez-Acebo & Pombo, va entrar a formar part del departament de Processal Penal del despatx J&A Garrigues i posteriorment va fundar el despatx d’advocats Gómez Belenguer Abogados, des d’on va portar l’acusació del cas Nóos contra la corrupció a l’Ajuntament de València.