Menú

Catalá embruta amb racisme el nom de València a canvi dels 4 vots de Vox

El regidor socialista Borja Sanjuán ha denunciat que Catalá està permetent que es “embrute” el nom de València com una ciutat racista per a poder continuar governant amb els seus socis d’extrema dreta”. Sanjuán s’ha manifestat en aquests termes després que Catalá haja avalat els nombrosos comentaris racistes que ha publicat la regidora d’Emprenedoria, Cecilia Herrero, en xarxes socials.

“Cada vegada que el senyor Badenas intenta posar una excusa per a justificar l’injustificable que és que la seua companya Cecilia haja fet manifestacions que són clarament racistes com ‘Som negres, ja podem robar’ o manant al seu país a un ex diputat espanyol solament pel fet que és negre el que està fent és el ridícul. I el que no pot permetre la senyora Catalá és deixar de condemnar eixes manifestacions i deixar que ens arrosseguen a tota la ciutat al ridícul”, ha assegurat.

Sanjuán ha posat l’accent que València “no és una ciutat racista i, per això, no es mereix a un govern amb gent racista. Aquesta ciutat està plena de persones de qualsevol tipus de procedència i de qualsevol tipus de color de pell. Són tan valencians i tan valencianes com ella i mereixen tindre una alcaldessa que els defense”, ha continuat.

En aquest sentit, ha retret que Catalá fora “incapaç” de reprovar les declaracions racistes de la seua regidora d’Emprenedoria. “Va perdre l’oportunitat de ser una alcaldessa valenta, a l’altura de la ciutat, condemnant unes declaracions obertament racistes d’una de les seues regidores”.

I ha apuntat la raó d’eixa “covardia” contra unes manifestacions “absolutament reprovables”: “Ha decidit tacar el nom de València només pel fet que a la senyora Catalá li falten eixos quatre vots. Continuarà assumint i permetent tots els seus exabruptes i radicalitats perquè, a més d’estar molt còmoda amb ells, necessita els quatre vots de Vox”, ha finalitzat.