Menú

Gómez aplaudeix la decisió de Sánchez: és un exemple de defensa de l’ètica, la convivència i el respecte

La secretària general dels socialistes de la ciutat de València, Sandra Gómez, ha aplaudit la decisió de Pedro Sánchez de seguir al front del Govern d’Espanya i ha valorat que s’ha convertit en un exemple de defensa de l’ètica en la política, de la convivència i el respecte”. “Els que insulten, critiquen i difamen no poden guanyar a la democràcia”, ha asseverat.

Gómez ha incidit en què la continuïtat de Sánchez “és una bona notícia no sols per al PSOE sinó per a Espanya i per a la democràcia” perquè ha defensat que la seua permanència al capdavant del Govern “va més enllà de la defensa del treball d’aquests anys”. “Hui la seua figura és un referent democràtic enfront dels qui utilitzen les faules i la desinformació per a atacar les institucions perquè no són capaces de guanyar democràticament”.

Així, ha reivindicat els socialistes “sempre hem demostrat que tant en les mobilitzacions com en les eleccions som més els que apostem per una altra manera de fer política” i ha considerat que “hui amb la seua declaració, amb el seu convenciment i sobretot amb la seua fermesa, la qual cosa està volent transmetre a tot el país és que d’una banda cal posar un límit i dir ja n’hi ha prou”.

“Com ell ha dit, la llibertat d’expressió no és la llibertat de difamació i jo crec que ací hi ha un canvi ja de concepte i de marc que estic absolutament convençuda que influirà de cara al futur perquè la societat reflexione i s’adone que la dreta no pot guanyar via les mentides el que no és capaç de guanyar en les urnes”, ha conclòs.