Menú

Català renega de la plaça Músic Antonio Eiximeno de la Malva-rosa

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha visitat la plaça Músic Antonio Eiximeno, una vegada concloses les obres d’urbanització, al costat de l’associació de veïns de la Malva-rosa i els veïns i veïnes de la pròpia plaça. “El que era un solar ple de pols que s’inundava quan plovia hui és una plaça per al gaudi dels veïns. Català no vol visitar-la perquè prefereix solars perquè els cotxes aparquen. Esperem que controle l’aparcament irregular en la plaça, i no faça el mateix que amb la superilla de la Petxina”.

La plaça Músic Antonio Eiximeno era un gran solar que s’inundava cada vegada que plovia. Després de dècades d’abandó per part dels governs el Partit Popular, des de la regidoria d’urbanisme dirigida pels socialistes es va redactar el projecte d’urbanització al costat dels veïns i veïnes, i es van dur a terme les expropiacions pendents. “S’han invertit 3 milions d’euros entre les expropiacions i l’obra perquè hui la plaça siga una realitat, reivindicada pels veïns històricament”, ha assegurat la portaveu.

“Malgrat ser fruit de la reivindicació veïnal, Català no s’ha atrevido a visitar la plaça una vegada acabades les obres per diversos motius. D’una banda sap que van ser els governs del PP els que van tindre abandonat el barri de la Malva-rosa sense inversions. Per una altra, fuig de qualsevol cosa que sone a conversió en zona de vianants perquè només sap fer projectes que faciliten el trànsit de cotxes. Prefereix solars insalubres perquè els cotxes aparquen que places per a les persones. Esperem que controle l’aparcament irregular en la plaça, i no faça el mateix que amb la superilla de la Petxina”, ha afirmat Gómez.

Amb l’anterior govern progressista es va iniciar la construcció d’habitatge públic d’AUMSA en el barri, es va urbanitzar la plaça Músic Bru Gans, es va iniciar la de Músic Antonio Eiximeno, es va modificar el planejament per a obtindre el solar on construir un edifici polivalent que incloga la biblioteca i es va fer un procés participatiu per a redactar el projecte, entre altres inversions. “Català l’única cosa que ha fet res més arribar al govern és perdre els diners que hi havia en el pressupost per a redactar el projecte de construcció de l’edifici polivalent i la biblioteca. No sap gestionar i només sap mirar al passat, que en aquest cas significa tornar a deixar a la Malva-rosa sense inversions”, ha conclós.