Menú

Catalá adjudica 17 milions menys d’inversió a 31 de març que el govern anterior

El regidor socialista Borja Sanjuán ha instat el govern de María José Catalá a “no continuar retorçant els números per a mentir als valencians i valencianes amb l’execució pressupostària”.

La realitat, ha subratllat Sanjuán, “és que ja es comencen a veure els fruits de les retallades de Catalá en les inversions a la ciutat. I no hi ha més que veure els números. En aquest moment, a 31 de març, s’han adjudicat 17 milions d’euros menys en inversions del que havia adjudicat l’anterior govern progressista. Eixa és la realitat dels números sense fer malabars per a emmascarar la realitat com fa contínuament el govern de Catalá”.

De fet, el regidor socialista ha incidit en què no sols la xifra d’inversions adjudicades és 17 milions menor que la de 2023 a hores d’ara de l’any sinó que el total d’inversions autoritzades, les que estan previstes executar, ha descendit respecte al mateix període de l’any anterior un 17%. És a dir, que enfront dels 195,7 milions autoritzats en 2023 a 31 de març, el govern de Catalá només ha sigut capaç d’autoritzar 161,6 milions.

“Així que el que ha de fer aquest govern és deixar de mentir i manipular les xifres perquè no solament estan executant més lents sinó que estan executant menys”, ha continuat.

El regidor socialista ha retret al PP de Catalá la seua “nefasta gestió econòmica i fiscal de la ciutat”. “El que estem comprovant amb aquests números és que perdonar-li imposats als grans propietaris d’aquesta ciutat amb l’estafa fiscal que ha posat en marxa Catalá comença ja a costar-li a tots els veïns i veïnes inversions que eren importants per als nostres barris”, ha finalitzat.