Menú

Mazón es burla dels veïns de Pinedo i deixa en evidència a Catalá

La regidora del Grup Municipal Socialista Elisa Valía ha manifestat hui que la Generalitat de Carlos Mazón “es burla dels veïns i veïnes de Pinedo” en afirmar que pot augmentar el cabal d’aigua residual que entra a la depuradora en lloc de construir noves infraestructures.

Una mesura amb la qual ha denunciat que la Generalitat “renuncia a la reutilització dels recursos hídrics i a desenvolupar actuacions preventives davant els episodis de sequera”. A més, ha recordat que aquestes declaracions “arriben després que María José Catalá defensara l’ampliació de la depuradora” amb el que “Mazón l’ha deixada en evidència una vegada més”.

Elisa Valía s’ha pronunciat en aquests termes després de la trobada mantinguda amb veïnes i veïns dels pobles de Pinero, Font d’En Corts, Castellar i Natzaret als quals li ha traslladat que els socialistes presentaran una moció per a “donar l’oportunitat de Catalá de rectificar i rebutge frontalment l’ampliació de la depuradora”.

“Estem fent ella ni tan sols ha intentat que és defensar els interessos de la ciutat i que no s’amplie la depuradora actual”, ha afirmat i ha advertit a la Generalitat “no ens podrà enganyar dient que al final no la volen ampliar sense plantejar cap mesura alternativa concreta”. “Governar és prendre decisions i la depuradora de Pinedo està hui al límit de la seua capacitat i desborda cada vegada que plou”, ha denunciat.

La regidora socialista ha revindicado que València “té dret a conéixer com pretén la Generalitat Valenciana donar solució a aquest problema mediambiental i de salut pública” però, sobretot, “què estan tramant en realitat”. Així, ha posat l’accent que Catalá “té l’obligació de barallar pels interessos de la ciutat encara que siga contra els interessos del seu propi partit”. “Va intentar posar la bena abans de la ferida i l’única cosa que ha aconseguit, utilitzant el seu mateix llenguatge, és que Mazón chulee als veïns i veïnes de Pinedo”, ha sentenciat.