Menú

Catalá desnaturalitza la superilla de la Petxina amb la seua permissivitat amb els cotxes

La regidora socialista María Pérez ha denunciat la “desnaturalització” de la superilla de la Petxina, l’espai per als vianants i lúdic per als veïns i veïnes del barri que va crear l’anterior govern progressista en el barri, a conseqüència de la permissivitat del govern de María José Catalá amb l’aparcament massiu de vehicles privats.

L’edil s’ha manifestat en aquests termes després de la denúncia que ha realitzat l’Associació de Veïns de la Petxina per l’ocupació permanent de tot l’espai per als vianants per cotxes estacionats.

“La superilla de la Petxina va recuperar en l’anterior legislatura espai per als vianants per als veïns i veïnes de la zona que ahir es queixaven amargament de com aquest espai ha sigut ocupat a poc a poc pels vehicles privats davant la inacció de la senyora Catalá”, ha retret.

Pérez ha recordat que els espais per als vianants bestiars en l’anterior legislatura pel govern progressista són espais de convivència per a les persones, però ha alertat que “en els últims mesos hem vist com han sigut ocupats per vehicles sense que ningú en el govern municipal haja posat límits a aquesta situació”.

“Malgrat les nombroses denúncies per part dels veïns, els cotxes s’han ensenyorit de la superilla, explicava ahir un veí que, a més, manifestava un dubte preocupant i és si efectivament s’havia donat algun tipus d’ordre perquè no es posaren les multes a tots aquests vehicles infractors”, denunciava l’edil socialista.

En aquest sentit, la regidora ha exposat la sospita dels socialistes que aquesta ordre a la Policia Local del govern de Catalá de permetre l’estacionament en zones per als vianants poguera haver-se estés a altres zones per als vianants creades durant l’anterior mandat. “Hem vist com cada vegada els cotxes s’ensenyoreixen dels espais que es van delimitar per a l’ús i gaudi dels veïns i veïnes i ens preguntem si aquesta situació s’està produint perquè s’ha donat alguna instrucció perquè els cotxes puguen campar a pler sense que els sancionen per això”, ha continuat.

“El Partit Popular sempre ha manifestat que aquesta zona no li havia agradat, però el que no esperàvem des del Partit Socialista era que, per a no eliminar-la, el que es fera fora desnaturalitzar, pretendre mantindre els fons europeus, però oblidant la seua funcionalitat i permetent que aparquen cotxes en zones que són exclusivament per als vianants”, ha finalitzat.