Menú

Catalá presumeix d’adjudicar 17 milions menys que el Rialto per ignorància o mala fe

El regidor del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de València Borja Sanjuán ha enlletgit a María José Catalá que “presumisca d’adjudicar 17 milions d’euros menys que el Rialto, en el mateix període de temps”. “No sé si ho fan per ignorància o per dolenta fé per a enganyar la ciutadania”, ha advertit. 

En aquests termes s’ha pronunciat sobre la nota de premsa enviada per la Regidoria d’Hisenda i Pressupostos en la qual “esmenten en afirmar que s’han fet efectives inversions per un import de 14,9 milions d’euros durant el primer trimestre de l’exercici en curs, 2024, la qual cosa suposa que en aquests tres primers mesos de l’any s’ha invertit a València un 112% més que en 2023”.

“Que l’actual regidora Hisenda isca a presumir de les dades d’execució d’inversions solament pot ser degut a la ignorància o a la mala fe perquè està presumint d’unes dades on el seu govern adjudica 17 milions d’euros menys que el govern del Rialto”, ha advertit.

En aquesta línia, ha apuntat que “no solament estan pressupostant menys inversions, sinó que les executen pitjor i ho fan solament per a regalar-li imposats als qui no ho necessiten a costa que tots tinguem menys inversions a la ciutat”.

Sanjuán ha denunciat que María José Catalá està “fent una política per a molt pocs i ja s’estan posant la bena damunt de la ferida” perquè “la realitat és que quan s’acaben les inversions que va deixar pressupostades el govern progressista, no té res més a oferir-li a la ciutat de València”.

Cua del padró

Així mateix, Sanjuán ha denunciat que “un altre dels fraus de Catalá és la gestió de l’àrea de padró”. Ha recordat que una de les mesures que va adoptar va ser traslladar funcionaris a aquest servei “per a reduir les cues i evitara una foto que ha tornat”. L’edil ha denunciat que aquesta decision “va suposar buidar àrees com la de Mobilitat on es van deixar de tramitar les infraccions de la APR i es van perdre 1,8 milions d’euros d’ingressos per a les arques municipals”.

“Vull felicitar a María José Catalá per l’èxit d’una gestió en la qual la ciutat ha deixat d’ingressar 1,8 milions d’euros i les cues del padró han tornat a ser una constant a l’Ajuntament”, ha ironitzat i ha apuntat “ara té la mateixa cua i ha perdut eixos ingressos”.