Menú

Els socialistes denuncien la inacció de Catalá per a impedir les festes sense control en la Creu Coberta

El regidor socialista Javier Mateo ha denunciat que la “desatenció i inactivitat” del govern de Catalá està passant factura a tots els nostres barris i en els últims mesos amb especial incidència en el barri de la Creu Coberta, on es produeix, “a més del botelló recurrent, festes multitudinàries diürnes sense cap control”.

L’edil, després de reunir-se amb representants de l’Associació de Veïns de Sant Vicent-Bulevard Sud acompanyat per la regidora socialista María Pérez, ha exigit al govern municipal que atenga “els problemes dels barris d’una vegada perquè la ciutat no és només el centre”.

“La setmana passada, durant una reunió amb els veïns i veïnes, entre altres qüestions, ens van traslladar un problema de convivència que es genera en la zona de l’antiga fàbrica de cerveses, on cada cap de setmana es generen problemes de convivència, de brutícia i de sorolls a causa de la gran concentració de persones que es reuneix ací cada cap de setmana”, ha manifestat.

Aquesta situació, tal com van exposar els veïns i veïnes, “ha anat creixent sense control per part de l’Ajuntament i es practiquen, sense disposar de permisos ni condicions mínimes de seguretat i higiene, esdeveniments cada cap de setmana. “Els veïns ens han traslladat que aquesta situació no sols provoca molèsties durant la seua pràctica sinó que, una vegada finalitzat, tots els voltants apareixen coberts de brutícia, orines i fins i tot deposicions”, ha continuat.

El regidor ha advertit que aquestes festes multitudinàries se sumen als problemes de botelló que ja s’estaven donant en la zona a les nits i que segueixen sense que es produïsca una actuació decidida per a frenar-ho de la nova unitat policial.

“Des del Partit Socialista, com ens han trasllat des de l’Associació de Veïns, exigim que l’Ajuntament de Catalá es pose a treballar i a solucionar els problemes dels barris en lloc de deixar-los créixer perquè no estan en el centre de la ciutat. Els barris també existeixen i no sols per a atraure arbres morts que queden malament en les places cèntriques”, ha finalitzat.