Menú

Gómez insta a Catalá a tirar a Vox del govern després de la garrotada de la UE pel seu negacionisme climàtic

La portaveu socialista Sandra Gómez ha instat a María José Catalá que “tire immediatament als membres de Vox del seu govern i que isca del segrest a la qual li té sotmesa l’extrema dreta” després de la resposta del comissari europea d’Acció pel Clima, Wopke Hoekstra, retraient el negacionismoe climàtic dels seus socis de la ultra dreta en el govern municipal.

“Una vegada més, el govern de la senyora Catalá sufoca a tots els valencians i valencianes, ja que hem sigut assenyalats per la Comissió Europea com una ciutat i un govern que nega les evidències científiques com és la lluita contra el canvi climàtic”, ha lamentat la líder dels socialistes després de conéixer la contundent resposta del comissari europeu a les preguntes realitzades per la diputada europea socialista sobre les manifestacions negacionistes del canvi climàtic que va realitzar el regidor de Catalá de l’Albufera, José Gosálbez.

“Hem passat de ser una ciutat que va ser nomenada Capital Verda Europea per ser un exemple i una referència de polítiques valentes i transformadores de la nostra ciutat sota el govern progressista a ser hui directament assenyalats per la Comissió Europea per negar evidències científiques tan evidents o tan bàsiques com que el canvi climàtic és comés per l’acció de l’home, per l’acció de l’ésser humà. I tot això ocorre l’any en què som Capital Verd Europea”, ha continuat Gómez.

Per a la portaveu socialista, aquesta situació és “insostenible” i ha tornat a reiterar la seua oferta perquè la senyora Catalá “tire immediatament als membres de Vox del govern municipal. Si és valent i defensa realment els interessos d’aquesta ciutat, nosaltres com a Partit Socialista estarem disposats a arribar a acords concrets sobre elements bàsics que permeten per tant que aquesta ciutat isca del segrest al qual li té sotmés l’extrema dreta”, ha incidit.