Menú

Els socialistes critiquen la incoherència del govern de Catalá en matèria d’ocupació

El regidor socialista Javier Mateo ha criticat la “incoherència i el despropòsit” dels socis de Catalá a l’Ajuntament de València després de la celebració d’un fòrum per a criticar la reforma laboral del govern de Pedro Sánchez a penes uns dies després de traure pit de les xifres de desocupació que registra la ciutat de València. 

“Mentre a l’Ajuntament se celebrava la Capitalitat Espanyola de l’Economia Social, el soci de la senyora Catalá la contraprogramava amb un acte de l’economia ficció, en la qual un catastrofista econòmic venia a explicar-nos que la reforma laboral, que ha sigut un èxit reconegut per les dades del propi Ajuntament i del mateix Badenas fins i tot, no ha servit per a millorar la contractació a Espanya”, ha manifestat Mateo.

L’edil socialista ha qualificat la jornada amb l’economista Daniel Lacalle com un altre “despropòsit amb el segell del govern de María José Catalá, que fa uns dies eixia vanagloriant-se de les bones dades d’ocupació i aquest divendres ha organitzat una xarrada per a tirar-los per terra. No hi ha qui s’aclarisca amb tanta incoherència”, ha destacat.

El regidor ha ressaltat el “despropòsit” que l’Ajuntament de València, a través de la Fundació València Activa, haja organitzat un fòrum sota el títol ‘Ha fracassat l’última reforma laboral?’ per a posar en qüestió la reforma laboral de la mà de l’economista que va pronosticar que provocaria un 35% d’atur i que tancarien 900.000 empreses.

Mateo ha posat l’accent en el “vergonyós” de les jornades desplegades en les últimes setmanes per l’Ajuntament de València en matèria econòmica amb el vistiplau de la mateixa Catalá i que venen a donar continuïtat a la “vergonyosa retirada de les ajudes per a impulsar l’ocupació entre les dones dels estatuts de València Activa”.

“Resulta ridícul que, després de portar a un condemnat per maltractament a impartir un fòrum sobre valors, ara el senyor Badenas i la senyora Catalá porten a l’economista que més va criticar la reforma laboral impulsada pel Govern de Pedro Sánchez just quan València ha aconseguit la millor dada d’ús dels últims 16 anys i es troba en un rècord d’afiliats a la Seguretat Social”, ha ironitzat el regidor.