Menú

Els socialistes lamenten l’espectacle vergonyós de Catalá amb Vox mentre marginen a les dones

El regidor socialista Javier Mateo ha denunciat que les “picabaralles permanents” entre l’alcaldessa i els seus socis de la ultradreta continuen llastrant la gestió municipal a més de penalitzar a les dones, que romanen sense recuperar les ajudes en matèria d’ocupació que el govern municipal va eliminar dels estatuts de la Fundació València Activa.

“És vergonyós l’espectacle que ens estan oferint PP i Vox amb els seus conflictes fora de to mentre els valencians i valencianes continuem patint el buidatge de contingut la Fundació València Activa referent a les polítiques d’igualtat en material laboral”, ha destacat.

El regidor socialista ha criticat que Catalá “intente enganyar els valencians i valencianes amb cortines de fum i suposades desautoritzacions als seus socis, però la realitat és que les ajudes perquè les dones tinguen més facilitats per a trobar un treball han desaparegut de la Fundació València Activa, que és la que té les competències en matèria d’ocupació i la que hauria de desenvolupar-les. Posar pegats des d’Igualtat no soluciona absolutament res”.

Mateo ha lamentat que en tot just uns mesos “el PP i Vox hagen transformat València Activa, que era una entitat de prestigi que ajudava a milers de valencians i valencianes en àmbit laboral, en un circ de l’esperpent. Si Catalá posara per davant als valencians i valencianes hauria de ser valenta d’una vegada i expulsar als seus socis del govern de València on, en realitat, no haurien d’haver estat mai”, ha continuat.

L’edil ha lamentat que Catalá no siga capaç ni tan sols de rectificar les desqualificacions del seu soci cap a la Regidoria d’Igualtat. “No pot ser que els valencians i valencianes estiguem sotmesos a les eixides de to contínues de la ultradreta amb el permís de Catalá, que no fa res ni per recuperar les polítiques d’igualtat ni per gestionar adequadament els recursos municipals. Perquè, al final, els qui paguem la pèrdua de serveis públics són els valencians i, especialment, les valencianes”, ha finalitzat.