Menú

Catalá abandona a les persones sense llar amb les seues retallades en Serveis Socials

La regidora socialista Maite Ibáñez ha considerat “lamentable” que el govern de María José Catalá estiga intentant “camuflar el seu abandó a les persones sense llar de la ciutat de València assegurant que són elles les que no volen anar als albergs municipals”.

La regidora socialista ha advertit que la realitat és que cada vegada hi ha més famílies sense llar vivint als nostres carrers “a conseqüència de la política de retallades en Serveis Socials que ha desenvolupat el PP amb Catalá en els nou mesos que porta a València”.

“El PP i Vox estan generant un caos en l’atenció de les persones sense llar a la ciutat de València, on cada dia estan apareixent més assentaments al carrer perquè han retallat ostensiblement els dies d’assistència mentre continuen tancant els recursos que l’anterior govern progressista va obrir per a atendre totes les seues necessitats”, ha criticat.

Ibáñez ha exigit al govern municipal que, “en lloc de buscar excuses, done explicacions per l’augment de la llista d’espera en el CAI o que diga per què ha tancat el Casal d’Esplai de Rocafort, per què ha reduït els dies d’acolliment en els centres municipals o per què no garanteix el pressupost dels serveis socials per a acabar l’any”.

L’edil socialista ha denunciat que el govern de Catalá i Vox “està més pendent de construir estanys als jardins del Túria que impedisquen que les persones sense llar puguen passar la nit a cobert que a donar una resposta d’emergència com es mereixen”.