Menú

Els socialistes se sumen als agricultors i denuncien la política de pegats de Catalá

La regidora socialista Elisa Valía ha lamentat la política de “pegats i improvisació” que està desenvolupant el govern de Catalá en el Consell Agrari Municipal i que ja ha provocat les queixes dels agricultors aquest matí durant la sessió ordinària de la Junta de Síndics Agraris que s’ha celebrat aquest matí. 

“Hui hem tingut en el Consell Agrari Municipal una nova constatació que el govern de María José Catalá és sinònim d’improvisació i de desastre de gestió. Fins als agricultors que han participat en la Junta de Síndics han enlletgit al PP i a Vox que les obres de millora en els camins rurals que pretenen posar en marxa són un pegat que causarà que, passat un any, estiguen en pitjor estat que ara mateix”, ha manifestat l’edil socialista després de la Junta.

Els agricultors, ha explicat Valía, han demandat una planificació de les inversions en lloc de consignar milers d’euros en els pressupostos del Consell sense haver definit quines són les necessitats del camp i dels propis agricultors com ha fet el govern de Catalá. I ha denunciat que ni tan sols els donarà temps a executar la majoria perquè a l’abril ni tan sols estan “ben definides les obres que s’han d’escometre”.

“Els nostres agricultors li demanen a aquest govern que els escolten més i millor i, sobretot, que es posen a treballar d’una vegada perquè porten nou mesos a l’Ajuntament i des que han arribat només han fet que improvisar, llançant obres mal planificades que no serveixen als interessos dels agricultors i que provoquen més molèsties que una altra cosa, com han manifestat en la sessió de la Junta de Síndics Agraris”, ha incidit la regidora socialista.

Valía, de fet, s’ha sumat a la reivindicació dels agricultors de la ciutat de València i ha exigit al govern del PP i de Vox que comencen a gestionar i a planificar. “No pot ser que per la mala gestió d’aquest govern, els agricultors patisquen el despreniment de l’asfalt i hagen d’assumir molèsties i despeses addicionals de neteja i conservació de les séquies a conseqüència d’una mala planificació d’unes obres que no estan ben dissenyades”, ha continuat.

L’edil socialista ha subratllat que el Grup Municipal Socialista està d’acord a incrementar la partida d’inversions per als nostres agricultors, “però no per a fer els pegats de la senyora Catalá sinó per a millorar de veritat les condicions de treball dels nostres agricultors”, ha finalitzat.