Menú

Catalá denega l’autorització per a escoles de Pasqua en col·legis públics

La regidora del Grup Municipal Socialista Maite Ibáñez ha denunciat hui que María José Catalá deixa tirats els pares i mares de diversos centres educatius a les portes de les vacances en denegar-los el permís per a organitzar l’escola de Pasqua i els obliga a canviar la ubicació de l’activitats.

En aquests termes s’ha pronunciat la rebre la notificació de la FAMPA d’un col·legi públic de la ciutat de València en la qual es comunicava als pares i mares que havien contractat el servei de conciliació per a aquests dies de vacances escolars que havien hagut de canviar la ubicació perquè l’Ajuntament no els havia donat l’autorització.

Segons expliquen en el comunicat, aquest canvi es va haver de fer “a última hora” i denunciat que l’Ajuntament els responguera denegant la sol·licitud ahir mateix, un dia abans de l’inici de les vacances escolars. “Un dia abans de l’inici de les vacances, Catalá torna a abandonar a les famílies”, ha lamentat Ibáñez.

“A les portes de vacances ha deixat literalment tirats als pares i mares de diversos col·legis valencians que s’assabentaven fa només unes hores que el servei de conciliació de Pasqua havia sigut denegat”, ha relatat i ha criticat que l’Ajuntament haja contestat “tard i a més denegant l’autorització”.

Davant aquesta situació, ha avançat que la seua formació sol·licitarà informació sobre quin tipus de mesures de conciliació ha oferit Catalá als pares i mares que s’assabenten a les portes de vacances que els seus fills més enllà de denegar-los l’autorització i obligar-los a canviar a última hora la ubicació generant una incertesa i unes molèsties que podrien haver evitat amb una gestió correcta.

Volem saber quants col·legis han passat per aquesta aquesta situació i denunciar aquesta resposta negligent tant de María José Catalá com de la regidora Rocío Gil, responsable d’Educació que han tornat a actuar amb tanta deixadesa i tant d’abandó.