Menú

La interpel·lació de Sandra Gómez divideix a PP i Vox i obliga a parar el Ple

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha interpel·lat a María José Catalá sobre la modificació de l’articulat dels Estatuts de la Fundació València Activa i davant la decisió de Catalá que en nom de l’equip de Govern contestara el portaveu, Juan Carlos Caballero, els quatre regidors de Vox han abandonat el saló de ple. 

Davant aquesta situació, María José Catalá ha hagut de decretar un recés per a intentar que els quatre edils ultres tornaren als seus escons. “Si alguna cosa ha deixat palés aquest Ple és que el Partit Popular i especialment María José Catalá és ostatge de la ultradreta d’aquesta ciutat”, ha denunciat.

Sandra Gómez ha advertit que en el Ple Municipal s’ha vist com Vox “ha deixat tirada a Catalá” i “s’ha burlat d’ella amb una rebequeria infantil de la ultradreta en aquesta ciutat”. Davant aquesta situació, la portaveu socialista li ha reiterat que “solte llast, que acorde amb partits com el Partit Socialista que sí que són partits d’Estat”.

“Segurament podríem trobar punts d’acord i li tendisc la mà perquè deixen de llastrar la imatge i el projecte d’aquesta ciutat per una ínfima minoria que és en realitat el que presenta Vox a València”, ha exposat ja que Vox “només genera problemes i soroll”.

Gómez ha defensat que València “ha d’estar per damunt de l’estratègia electoral o de l’estratègia partidista” i per això ha insistit que Catalá “té la mà del Partit Socialista tendida per a deixar d’estar segrestada i ostatge d’aquest grup d’inadaptats polítics que no entenen les regles de la democràcia”.