Menú

Catalá avala que un condemnat per maltractament adoctrine a joves contra les dones

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha denunciat que María José Catalá ha confirmat que comparteix l’agenda ultra de Vox contra les dones, després que Catalá justificara la Jornada organitzada pels regidors d’extrema dreta i en la qual el ponent principal va ser Carlos Flores, diputat de Vox condemnat per maltractament. 

Sobre aquest tema, ha advertit que María José Catalá “s’ha llevat la careta de la moderació” i ha lamentat que haja justificat que a València “una persona condemnada per maltractament adoctrinara a menors en contra dels drets de les dones”.

“Van convocar a col·legis i a persones dels centres municipals de persones majors en un acte politico, protagonitzat per un condemnat per maltractament, pagat amb diners públics”, ha denunciat i ha recordat que “abans a les persones majors se’ls formava sobre alimentació i hàbits saludables o envelliment actiu.

Així, ha denunciat l’Ajuntament de València “s’ha convertit en un baluard de generar una guerra frontal contra els drets de per al lideratge femení i hui l’estem veient amb unes jornades que suposen una guerra frontal als drets de les dones a decidir com i quan ser mares”. “És una vergonya que l’Ajuntament de València s’estiga convertint en una espècie de mas privat i partidista de Vox, on un diputat condemnat per maltractament s’ha convertit en l’estrela convidada de l’Ajuntament”, ha remarcat.

Sandra Gómez ha lamentat que María José Catalá “justifique la presència constant d’aquesta persona” i “els ataque reiterats cap a les dones”. Ha insistit que és “lamentable que un condemnat per maltractament adoctrine a menors en contra de les dones”. “No sé quin tipus de conferències, consells o formació pot donar un tipus així més enllà d’efectivament assessorar a totes eixes persones que van a les clíniques a insultar amenaçar i a coaccionar a les dones, però el més greu de tot això és que la senyora Catalá estiga tan a còmoda amb aquesta mena de personatges”, ha afirmat.

“Catalá deixa que aquest Ajuntament quede en mans de l’agenda més reaccionària de la ultradreta, que té com a principal objectiu derrocar i suprimir els drets de les dones”, ha denunciat.