Menú

Gómez denúncia la “guerra frontal” de Catalá contra els drets de les dones

La portaveu socialista a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha denunciat la “guerra frontal” que ha iniciat el govern de Catalá contra els drets de les dones” després de la celebració d’una jornada antiavortista organitzada per Vox en instal·lacions municipals.

“S’està imposant una agenda de guerra frontal i generalitzada des del govern de PP i Vox contra els drets de les dones. Ho vam veure en el 8 de març, amb la supressió d’unes jornades dirigides a empoderar a les dones i ara amb unes jornades on es torna a obrir una guerra al dret de les dones a decidir sobre la seua maternitat”, ha manifestat.

Gómez, a més, ha destacat la presència en les jornades municipals, per segona vegada en tot just una setmana, del diputat nacional de Vox Carlos Flores, condemnat per maltractar a la seua dona: “No sé quin tipus de formació pot tindre sobre aquest tema una més enllà, potser, d’assessorar a totes eixes persones que van a les clíniques a insultar, a amenaçar i a coaccionar a les dones”, ha incidit.

La líder dels socialistes ha instat a Catalá a manifestar-se referent a que l’Ajuntament de València s’estiga convertint “en una espècie de seu de Vox, en un mas particular o quiosquet electoral pagat amb els diners dels valencians i valencianes. Perquè estan utilitzant sense cap mena d’enrogiment ni cap dificultat les institucions publicades per a imposar una agenda contra els drets de les dones que no comparteix la immensa majoria dels valencians i valencianes”, ha afegit.

Adoctrinament d’estudiants

Gómez ha assenyalat que en les jornades antiavortistes avalades per Catalá hagen participat estudiants de secundària d’un centre concertat. “És una pena que s’utilitze una instal·lació pública municipal per a dur a terme jornades antiavortistes i que, a més, es convide a menors a participar. Això sí que és adoctrinar i convertir a aquesta ciutat en alguna cosa que la majoria de valencianes i valencians no vol, tindre un ajuntament que ha obert una Guerra frontal contra els drets de les dones”, ha finalitzat.