Menú

Catalá s’esmena i assumeix la posició dels socialistes en el Pla Cabanyal

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha celebrat que María José Catalá “s’haja esmenat” i haja assumit el treball que van fer els socialistes al capdavant de Pla Cabanyal per a vendre les propietats amb l’objectiu de recuperar la població i l’activitat econòmica en el barri. 

En aquests termes s’ha pronunciat en finalitzar el Consell del Pla Cabanyal on ha advertit que el PP “ha intentat tapar que les ajudes concedides són gràcies a l’anterior equip de govern i per a això ha eliminat del seu vocabulari la paraula ARRU”.

“El PP encara no ha aprovat una sola mesura pròpia”, ha afirmat la portaveu socialista qui ha lamentat que els populars “estiguen tan preocupats a eliminar paraules en lloc d’ocupar-se per tirar avant accions pròpies”. “Els deixem el treball fet i estan seguint el full de ruta marcat per nosaltres”, ha emfatitzat.

Així, ha celebrat que Catalá “haja canviat de criteri” i es “haja sumat a la posició del Partit Socialista d’alienar tots els immobles de Pla Cabanyal”. Sobre aquest tema, ha recordat que es tracta de béns que “van ser expropiats pel Partit Popular per a la seua destrucció pel projecte d’ampliació de Blasco Ibáñez i que nosaltres vam posar a la disposició dels seus veïns i veïnes perquè pogueren recuperar eixos habitatges”.

Amb aquesta actuació els socialistes apostaven per “la regeneració d’un barri que el Partit Popular va pretendre destruir”, ha recordat i ha puntualitzat que “la primera declaració que va fer el Partit Popular res més arribar de nou al govern va ser dir que no anava a seguir aquesta línia de treball”. Un canvi de criteri que Gómez reconeix que el “va preocupar” perquè “podia entreveure’s una intenció de tornar a deixar morir un barri per la inoperància i l’abandó de les propietats municipals”.

Per tant, Sandra Gómez ha insistit a “celebrar” que el Partit Popular “s’haja sumat a la nostra posició així com que continuen els plans de regeneració urbana ARRU que aprovem en col·laboració amb el Govern d’Espanya”.