Menú

Catalá convoca la Junta de Seguretat per a tapar el caos de la seua gestió en Falles

La regidora del Grup Municipal Socialista Nuria Llopis ha manifestat que María José Catalá convoca la Junta de Seguretat per a “intentar tapar “el caos i la improvisació” que ha caracteritzat la seua gestió de les Falles 2024. “Cerca fer-se més fotografies en lloc d’asseure’s ja a treballar i planificar els actes de les falles de 2025, com ja estem fent els fallers i les falleres”, ha apuntat.

Així, l’edil socialista ha advertit a Catalá que “si segueix més preocupada per emplenar el seu àlbum de fotos que per planificar actes i analitzar les fallades tornaran a repetir-se les mateixes situacions que hem viscut enguany, amb una ciutat bloquejada i bruta”. “Hem viscut enormes problemes que són responsabilitat del seu equip de govern com ha sigut la neteja, mobilitat, desprotecció del patrimoni, seguretat i en la pròpia organització dels principals actes fallers”, ha enumerat.

En aquesta línia, ha afirmat que Catalá “no ha estat a l’altura dels fallers i falleres i tots els empleats públics que han treballat per les festes per culpa de la improvisació i el seu afany de protagonisme”. Així, li ha emplaçat a aprovar la moció dels socialistes per a posar en marxa des d’aquesta mateixa setmana un pla específic d’actuació que contemple de manera transversal totes les qüestions que concerneixen a les Falles.

“Li tendim la mà per a elaborar un pla concret i detallat perquè no es tornen a produir retards de tres hores en l’Ofrena, imatges de gent orinant i vomitant al costat d’immobles protegits, barris convertits en *botellódromos i sense connexió d’EMT, amb contenidors i carrers amb fem dies després de San José”, entre altres qüestions sobre les quals els socialistes proposen “treballar des d’ara mateix”.

A més ha advertit que es poden tornar a repetir situacions com la del reten de Policia Local de Ciutat Vella que va quedar completament inutilitzat a conseqüència d’un macrobotelló. “Es tracta de qüestions que necessiten un treball seriós i rigorós i no una alcaldessa que està més preocupada per buscar la foto i escórrer el treball que per asseure’s a resoldre els problemes”, ha conclòs.