Menú

Catalá “avergonyeix a la majoria de valencians” en recuperar el Bou Embolat en la plaça de bous

La portaveu socialista Sandra Gómez ha denunciat que María José Catalá torna a “enrojolar i avergonyir” a la immensa majoria dels valencians i valencianes després que el seu regidor de Benestar Animal “haja autoritzat la celebració del Bou Embolat en el cor de València, en la mateixa plaça de Bous”.

“És una pràctica que estava absolutament bandejada de la ciutat de València i que torna de la mà de la senyora Catalá en una mostra que és una persona insensible davant el sofriment animal”, ha subratllat.

La responsable socialista ha criticat l’obstinació de la mateixa Catalá a associar el nom de les Falles a un espectacle “de tortura animal que està ciutat havia deixat en el passat amb el govern progressista”.

“Molt em tem que la senyora Catalá no és més que una mera figurant d’una orquestra que dirigeix Vox, que marca el ritme i l’agenda de la nostra ciutat”, ha afirmat.

Per a Gómez, aquesta decisió avergonyeix a la majoria dels valencians i valencians “que ni participem ni ens agraden aquests espectacles que fan patir als animals. Estic convençuda que la immensa majoria de ciutadans desitjarien que aquestes pràctiques no tornaren a la ciutat de València perquè és una imatge de tortura que es projecta al món”, ha continuat.

L’autorització del Bou Embolat, per a la portaveu socialista, demostra, una vegada més, que Catalá “vol tornar a portar a València a dècades arrere. Però encara és a temps de rectificar perquè durant les Falles, que és una festa on tots hem de gaudir, no tornen a ocórrer episodis de tortura amb els quals aquesta ciutat va decidir que no volia identificar-se”, ha finalitzat.