Menú

Els socialistes atorguen el premi Carsí a la trajectòria fallera a Jordi Palanca

El Partit Socialista de la ciutat de València va entregar ahir el premi Paco Carsí a la trajectòria fallera a Jordi Palanca, un dels referents fallers de València per la seua participació activa en molts dels col·lectius que contribueixen cada dia amb el seu treball a fer cada vegada més grans les Falles. L’acte de lliurament del premi es va celebrar en la Falla Fra J. Rodríguez de Patraix de la mà de la portaveu socialista, Sandra Gómez, i amb la participació de més d’un centenar de persones del món faller.

La regidora socialista Nuria Llopis va destacar la importància d’aquest lliurament de premis que realitza el Partit Socialista i que s’ha convertit en una de les cites més significatives del calendari faller. “És un dia molt important per al Partit Socialista i, per descomptat, també d’orgull perquè el premi ha recaigut sobre una persona que s’ho mereixia indiscutiblement com és Jordi Palanca, una persona que ha treballat per a la festa des de diferents punts de vista”, ha subratllat.

Llopis feia referència així al caràcter multifacètic de Palanca en el món de les Falles perquè, a més d’artista faller i del seu fort vincle amb el Gremi d’Artistes Fallers treballant des de la junta directiva, “ha exercit responsabilitats en altres col·lectius que treballen incansablement per millorar la festa com Interagrupación així com des de les falles a peu de carrer, ja que també ha sigut president i, per descomptat, és faller de base”, ha continuat l’edil socialista.

“El premi Carsí posa l’accent en la trajectòria fallera del guardonat i Palanca ha fet mèrits indiscutiblement perquè el Partit Socialista li reconega la seua dedicació a les Falles durant tota la seua vida des de diferents àmbits”, ha apuntat.

Homenatge a Ricardo Olmos

L’acte d’ahir va servir ahir també per a rendir un sentit homenatge pòstum a Ricardo Olmos, un dels fallers socialistes més reconeguts i que més va treballar per la festa tota la seua vida tant com president de falla com des de la seua responsabilitat com a regidor de l’Ajuntament de València.

“Ahir va anar també un dia per a recordar i rememorar a una persona importantíssima per al Partit Socialista que va dedicar gran part de la seua vida a les Falles. Una persona que, per desgràcia, ens va deixar fa menys d’un any i que es mereixia un homenatge i un comiat a l’altura del seu significat tant per a les Falles com per als socialistes com va ser Ricardo Olmos”, ha finalitzat Llopis.