Menú

L’oposició destructiva de Feijóo podria retallar 25 milions a València

El regidor socialista Borja Sanjuán ha denunciat que el “negligent comportament” del PP d’Alberto Núñez Feijóo y María José Catalá al Senat li pot costar als valencians i valencianes una forta retallada en els serveis públics en l’Ajuntament de València.

En aquests termes ha valorat que afectarà el vot en contra del PP al Senat als objectius de dèficit del Govern que aboquen a les administracions autonòmiques i locals a dur a terme “retallades pressupostàries que en el cas de València agreujarà les conseqüències de l’estafa fiscal de Catalá”.

“Els valencians i valencianes han de saber que l’oposició destructiva que està desenvolupant el Partit Popular de Feijóo pot tindre com a conseqüència directa una tisorada en els comptes municipals de més de 25 milions d’euros”, ha argumentat l’edil socialista.

Sanjuán ha explicat que el Partit Popular “en el seu ànim de fer oposició a qualsevol costa i de la manera més destructiva possible ha estret al Senat el botó del no al fet que els ajuntaments tingueren més capacitat per a poder dur a terme inversions i mantindre serveis públics”.

En la seua opinió, això es tradueix en què “podria obligar l’Ajuntament de València a haver de tindre un superàvit de 50 milions d’euros, és a dir, més de 25 milions d’euros de retallades sobre el que té pressupostat per a l’any 2024”.

Per això, ha insistit que és “indecent” que la “oposició destructiva” que està fent el Partit Popular “vaja a costar-li retallades per valor de més de 25 milions d’euros als valencians i valencians sense que María José Catalá siga capaç d’alçar la veu per a oposar-se”.