Menú

“L’avanç del túnel passant demostra el compromís del govern amb València”

La portaveu socialista a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha destacat el “compromís i l’aposta decidida” del govern de Pedro Sánchez per la ciutat de València després que el ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, haja confirmat en el desdejuni informatiu organitzat per Ràdio València el desbloqueig definitiu tant del túnel passant com de l’estació central, dues obres que van estar paralitzades durant anys amb els diferents governs del PP.

“El ministre Puente ha fet hui un dels anuncis més importants de la nostra generació i és que, per fi, es dona un impuls definitiu al túnel passant amb el desbloqueig d’una infraestructura logística importantíssima no sols per a la Comunitat sinó per a tot l’arc mediterrani. Amb notícies com aquesta, torne a insistir que no hi ha cap govern que li sent millor a València que els governs socialistes”, ha continuat.

La responsable socialista ha recordat que l’anunci realitzat pel ministre de Transports i Mobilitat Sostenible se suma a la resta d’inversions prioritàries que ha posat en marxa el govern de Pedro Sánchez a València com el Canal d’Accés, les obres del qual van començar l’any passat després de dècades de paràlisis, l’ampliació de la terminal nord del Port, les subvencions per al transport metropolità que el PP havia eliminat o la condonació del deute de la Marina entre moltes altres.

“Estem veient un pas de gegant en la història ferroviària i logística de la nostra ciutat de la mà del govern de Sánchez perquè des del Partit Socialista tenim la ferma convicció que les mercaderies s’han de pujar al tren i, per això, volem celebrar aquesta aposta ferroviària per la connexió dels polígons industrials amb el nostre port i que, per descomptat, va estar molt ben desenvolupat amb eixe futur túnel passant que ens permeta consolidar el Corredor Mediterrani”, ha continuat.

Túnel de Serradora

Gómez també ha subratllat el suport oferit pel ministre Puente a una altra obra ferroviària que condiciona el futur de la ciutat com és el soterrament de les vies de Serradora. En aquest sentit, ha valorat la implicació del govern de Pedro Sánchez en aquesta infraestructura enfront de l’escàs treball realitzat pel govern de Catalá a la ciutat. “És el moment que el govern municipal passe de les paraules als fets i que demostre de veritat, no sols amb paraules, que té la voluntat real d’escometre aquest soterrament i que no eren promeses buides”, ha finalitzat.