Menú

Gómez denuncia la decisió “irracional” del PP i Vox de retirar el passeig de Guillem Agulló

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha denunciat la decisió “irracional i incomprensible en qualsevol país d’Europa” del govern de María José Catalá de retirar el nom de Guillem Agulló del passeig que la ciutat li havia dedicat. “És una decisió inaudita d’aquest govern municipal del PP i de Vox contra una persona que va lluitar contra el feixisme, per la llibertat i la democràcia del nostre país i que va ser assassinat per això”, ha manifestat.

La responsable socialista feia referència així a l’anunci del portaveu de Vox sobre la seua intenció d’eliminar el nom de Guillem Agulló. “Havíem advertit des del Partit Socialista que això podia passar i finalment el Partit Popular i Vox han confirmat tots els nostres temors perquè ja han confirmat que volen esborrar una part molt important de la nostra història”.

“Una vegada més, el PP i Vox es posen en el costat equivocat de la història, al costat no sols del feixisme sinó també de les persones que van assassinar a Guillem Agulló. Sincerament, és una cosa absolutament sorprenent, que seria irracional i incomprensible en qualsevol país d’Europa, però és una cosa que ocorre, per desgràcia, massa vegades ací a la nostra ciutat, a València”, ha manifestat.