Menú

Els socialistes denuncien el “abandó” al qual Catalá sotmet a Benimàmet

El Grup Municipal Socialista ha denunciat la situació d’abandó a la qual està sotmetent el govern de María José Catalá al poble de Benimàmet. Així ho han posat en relleu la regidora Nuria Llopis i el president de l’agrupació socialista de Benimàmet, José Melgares, els qui han assenyalat l’existència de bancs i panells trencats “sense que ningú els haja reparats o substituït des d’almenys el mes d’agost passat”.

“A la senyora Catalá no li importa absolutament res el poble de Benimàmet i això es veu perfectament en el mobiliari urbà abandonat durant mesos sense que ningú moga un dit per a arreglar-lo des de l’Ajuntament”, ha posat sobre la taula l’ex alcalde pedani de Benimàmet, José Melgares.

Melgares ha posat com a exemple de la “deterioració” que està patint Benimàmet des que va arribar Catalá la situació dels panells informatius de la ruta cultural que va posar en marxa l’anterior govern progressista i que va aconseguir involucrar als tres centres educatius del poble de Benimàmet així com a totes les institucions.

“L’anterior govern municipal va atendre la petició de l’alcaldia pedània i dels veïns de crear una ruta cultural del barri. Es van instal·lar fins a 11 panells en 11 punts d’interés de Benimàmet i altres dos més en Beniferri amb codis QR que facilitaven informació en castellà, valencià i anglés. Doncs bé, alguns panells es van trencar a l’agost d’enguany al parc lineal de Camales i Carolines i al parc de Panach al carrer de Campament sense que s’haja donat ordre d’arreglar-los”, ha subratllat Melgares.

La ruta cultural, ha explicat l’ex alcalde pedani, “brindava l’ocasió perfecta per a posar en valor entre els més xicotets el seu entorn més pròxim, ocasió que no van deixar passar les tres AMPA dels tres centres educatius d’infantil i primària de Benimàmet que, per primera vegada, es van unir en l’elaboració d’un projecte que van presentar a la comissió de cultura de la junta municipal de districte Benimamet-Beniferri”.

Instal·lacions esportives abandonades

Melgares també ha incidit en què els panells informatius de la ruta cultural no és l’únic element que demostra el “desinterés” del govern de Catalá amb Benimàmet. “Les instal·lacions esportives del poble estan trencades i abandonades pel govern municipal. Els cotxes aparquen damunt de les pistes i impedeixen que es puguen utilitzar des d’el mes d’agost passat”, ha assegurat.

En la mateixa situació, estan els bancs de la zona per als vianants del carrer Santiago Calatrava. “Es van trencar el mes d’octubre passat i ningú els ha arreglat. El senyor Peris, que és l’alcalde pedani, viu en eixe mateix carrer i o bé no els veu o no té gens d’interés en què els reparen”, ha finalitzat.