Menú

Catalá elimina les polítiques actives d’ocupació dirigides a les dones dels objectius de la Fundació València Activa

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha qualificat de “vergonya” que a les portes de la commemoració del 8M, dia en què es reivindica la igualtat de la dona, especialment, en l’àmbit laboral, el Govern de María José Catalá “esborre l’objectiva necessitat que tenim de promoure la igualtat de la dona en el món laboral”.

En aquests termes s’ha pronunciat després que el Patronat de València Activa haja acordat expressament per part del Govern de Catalá “esborrar dels seus estatuts els objectius de fomentar la igualtat de la dona dins del mercat laboral”.

Així, ha denunciat que Catalá ha eliminat “un dels principals objectius que té la Fundació que és “precisament ajudar al fet que les dones tinguem els mateixos drets, tant d’accés com de promoció i estabilització en els nostres llocs de treball”.

“A dos dies de la celebració del 8 de març, Catalá esborra dels estatuts de la Fundació de València Activa un objectiu tan important per a les dones”, ha qüestionat i ha advertit “ara haurem de veure com Catalá parlarà de la reivindicació de la de la igualtat salarial, es farà fotos o es posarà pulseretes, però és que això no va d’això”.

“La igualtat no va d’una foto sinó de reivindicar i exigir als governs que tenen capacitat d’actuar que realment promoguen accions que ens permeten aconseguir-la”, ha apuntat i ha afirmat que és “lamentable que Catalá només faça passos arrere invisibilitzant i esborrant la lluita per la igualtat”.