Menú

Les excuses de Catalá sobre l’esborrament dels bancs arcs LGTBI són una burla

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha valorat que les “excuses” de María José sobre “l’esborrament” dels bancs arcs de Sant Martí del Pont de les Flors és “una burla als valencians i valencianes i especialment al col·lectiu LGTBI”. En aquests termes s’ha pronunciat després de Catalá reconeguera que havia eliminat els bancs amb l’arc de Sant Martí que l’anterior corporació va instal·lar en aquest pont com a part d’una acció per a combatre la LGTBI fòbia a través del mobiliari públic.

“Dir que els ha llevats perquè els ha renovats i lloc del mateix material que s’ha utilitzat en les voreres és una burla cap a la societat en el seu conjunt però sobretot cap al col·lectiu LGTBI que veu amb preocupació com augmenten els discursos d’odi i les agressions”, ha denunciat.

Així, ha respost a María José Catalá que “si el seu compromís és tan ferm resulta incomprensible que no torne a pintar amb la bandera LGTBI els bancs del pont”. “No enganya a ningú argumentant que es tracta de bancs nous i del mateix material que utilitzat en la renovació de voreres que va aprovar l’anterior Corporació”, ha asseverat.

La portaveu socialista ha lamentat que “simplement ha aprofitat la remodelació per a esborrar els bancs arcs de Sant Martí”. Així ha reiterat que “si el seu compromís amb la lluita contra la LGTBI fòbia és tan ferma, simplement ha de tornar a pintar els bancs i deixar de posar excuses amb les quals es burla de la ciutadania”.

A més, ha exigit a Catalá “la mateixa diligència a repintar els bancs que a convertir el Ponts de les Flors en un símbol de la corrupció dedicant-li’l a Rita Barbera, la gestió de la qual està sent investigada en el cas Assut i esguita a persones que actualment conformen el nucli dur de María José Catalá”. “Catalá ha eliminat les pancartes del balcó, ha esborrat els missatges contra la violència de gènere i ara està invisibilitzant la lluita contra la LGTBI fòbia”, ha denunciat Sandra Gómez.