Menú

Gómez: “Tinc l’orgull d’haver construït una València molt millor al costat de Ribó”

La portaveu socialista a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha mostrat el “orgull” d’haver compartit un govern amb Joan Ribó que va deixar “una ciutat millor que la que ens trobem”. “Només puc dedicar bones paraules a aquests huit anys. Em guarde molt bons records, però sobretot em guarde l’orgull d’haver construït mà a mà amb Joan Ribó la València de la qual jo crec que la immensa majoria de valencians i valencianes se sent molt orgullosos”.

Gómez ha subratllat que, malgrat les diferències, “va haver-hi una voluntat indubtable d’arribar a consensos, de construir un projecte comú que es deia València i que, amb independència del que cadascun puga pensar, és indiscutible que canvi molt i per a bé la ciutat”.

La responsable socialista ha incidit en la “diferència abismal” entre un govern progressista estable que va mostrar una voluntat inequívoca de “avançar i millorar la vida dels valencians i valencianes enfront del govern del Partit Popular i Vox que persegueix les persones que estan en situació de vulnerabilitat, que nega el canvi climàtic, que elimina totes les ajudes a les dones per a combatre la desigualtat o que considera que ser nazi no és un delicte”.

“Nosaltres sempre vam tindre al cap governar per a tots i per a totes amb independència del que hagueren votat. Ho vam fer, vam donar estabilitat, seguretat i uns bons fonaments sobre els quals ara pot tornar a créixer la ciutat. Però ara veiem amb preocupació com Catalá està portant la ciutat cap a una minoria no representativa. Perquè això és el que representa el PP i Vox”, ha continuat.

En aquest sentit, Gómez ha insistit que els socialistes estan treballant des del primer minut perquè “el retrocés al qual està portant el PP i Vox a València siga només un parèntesi. Estem espentant i liderant l’oposició i el que li vull dedicar a Compromís és que es reforce, que tinga sort i encerts perquè ens necessitem tots per a poder guanyar a la utradreta i a la dreta”, ha finalitzat.