Menú

Sandra Gómez: “L’informe de Catalá és una canallada per a ajudar a Meriton”

La portaveu socialista a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha denunciat la “estratègia jurídica coordinada entre el govern de Catalá i Meriton” perquè Peter Lim puga recuperar en els jutjats l’ATE i vendre els drets urbanístics sense construir el nou estadi. Gómez ha fet referència així a l’informe jurídic emés pel nou secretari municipal per a avalar la vigència de la llicència que, en contra del manifestat en anteriors informes pel secretari d’Urbanisme, considera que el club sí ha donat mostres de la seua “voluntat inequívoca” de finalitzar les obres del Nou Mestalla.

“Aquest informe és una canallada contra els interessos del València C.F., que estan al marge dels interessos del seu propietari, perquè les seues conclusions són contradictòries amb els informes emesos per aquest Ajuntament per a avalar la caducitat de la LLIGUE i obri la porta, per tant, al fet que Peter Lim puga vendre els drets urbanístics sense necessitat d’acabar l’estadi”, ha explicat.

Aquesta coordinació jurídica, ha relatat la líder dels socialistes, ha quedat demostrada després que, tan sols uns dies després, el València C.F. utilitzara aquest nou informe municipal per a recolzar la seua denúncia contra la caducitat de l’ATE.

“Això certifica el que ja veníem denunciant des del Grup Municipal Socialista: que la senyora Catalá està posant els serveis jurídics de l’Ajuntament a la disposició de l’estratègia jurídica de Peter Lim, qui ha tardat només quatre dies a aportar eixe informe municipal al TSJ assenyalant que li dona la raó en la seua denúncia contra la caducitat de l’ATE”, ha incidit.

Gómez ha assenyalat que l’equip de Catalá ha completat en tot just uns mesos un “gir radical” respecte a la posició exigent que va mantindre l’anterior govern progressista. “Va haver-hi una administració valenta, ferma i amb les coses clares. Al qual no li va tremolar la mà per a dir-li a Lim que estava incomplint, que no podia continuar aprofitant-se d’uns beneficis urbanístics sobre unes obligacions incomplides i que va declarar la caducitat de l’ATE”.

Aquesta exigència, ha continuat, ara ja no existeix perquè Catalá “posa els serveis jurídics d’aquest Ajuntament i, per tant, la defensa de l’interés general d’aquest Ajuntament a l’interés privat particular del senyor Peter Lim. I per això, per a nosaltres, aquest informe és una canallada contra la ciutat, contra l’interés general i contra els interessos del València, que estan al marge dels del seu màxim accionista”.

La líder dels socialistes ha recordat que aquesta estratègia de Catalá està dissenyada per a permetre a Lim recuperar l’ATE sense haver de prendre una decisió política. “Però les conseqüències per a aquesta ciutat seran nefastes perquè el senyor Peter Lim podrà vendre tots els drets urbanístics sense acabar l’estadi. I els únics responsables de tot això seran la senyora Catalá i el senyor Mazón, que és qui té la direcció política i qui ha posat al director general d’Esports que també dona la casualitat que és una persona que ha estat en nòmina de Peter Lim igual que el senyor Olano, la persona que Catalá ha posat al comandament de les negociacions”, ha finalitzat.