Menú

Els socialistes denuncien el “fracàs” del PP amb els patrocinis per a les Falles

La regidora socialista Nuria Llopis ha criticat el “poc treball” del govern de Catalá amb els patrocinis per a les Falles de 2024 després que només haja aconseguit sumar 100.000 euros. “Amb els patrocinis de les Falles de 2024 en la Junta Central Fallera es corrobora el poc treball d’aquest Ajuntament i del regidor de Falles, que al novembre prometia un pressupost històric de 300.000 euros malgrat el que li advertim des de l’oposició i, a poques hores que comence març, no és que no haja complit, és que ni tan sols arriba als 100.000. És un autèntic fracàs de gestió”, ha manifestat Llopis.

Per a la regidora socialista, aquesta situació demostra la “falta de treball i dedicació” del govern municipal respecte a les Falles. Alguna cosa, ha apuntat, que ja ha quedat palés en l’organització d’altres esdeveniments, “on ha prevalgut la improvisació”.

En aquest sentit, ha posat d’exemple el patrocini gratuït que ha oferit l’Ajuntament a una coneguda empresa de mobles precisament per la improvisació i la falta de cura en la gestió de les Falles. “S’ha mantingut durant quasi una setmana una promoció d’una empresa de mobles en els cartells de la mascletà sense obtindre cap contraprestació per a les Falles senzillament per la falta de treball que caracteritza a la Regidoria de Falles i al govern de Catalá”, ha subratllat.

La regidora ha explicat que aquesta situació s’ha produït perquè des de l’equip de Catalá ni tan sols s’ha tingut la sensibilitat de dissenyar una cartelleria nova i específica per a les Falles d’enguany. “No s’han dignat a fer cartells nous per a les Falles sinó que han reutilitzat els de l’any passat sense ni tan sols llevar la publicitat que hi havia i per la qual, per cert, el consistori sí que va cobrar”, ha afegit.

Llopis ha criticat a més que va ser, precisament, el regidor de Falles qui va criticar l’any passat des de l’oposició a eixa mateixa empresa que s’anunciava en els cartells de les mascletàs. “Crec que hi ha un ninot que reflecteix molt bé el que està passant en aquesta Regidoria de Falles, que promet molt però que, com no es treballa, no arriba cap resultat”, ha finalitzat.