Menú

Catalá castiga a Sant Isidre en retirar un milió del pressupost per al seu poliesportiu

El regidor socialista Javier Mateo ha denunciat que el govern de María José Catalá ha retirat un milió d’euros de la partida pressupostària que estava consignada per a començar les obres del poliesportiu de Sant Isidre, la qual cosa provocarà un nou retard en la construcció d’aquesta dotació “fonamental” per als veïns i veïnes del barri.

“És indignant que la senyora Catalá haja tornat a castigar els veïns i veïnes de Sant Isidre eliminant un milió d’euros d’una dotació tan important per al barri com és el poliesportiu, les obres del qual haurien d’haver començat en 2023. Fa unes setmanes va ser al barri per a dir-los que tot anava bé i els estava enganyant perquè uns dies després va donar l’ordre de deixar només 200.000 euros en els pressupostos per a iniciar els treballs”, ha manifestat el regidor socialista.

Mateo ha recordat que en 2023 el govern de Catalá ja va eliminar completament la partida de més d’un milió d’euros que el govern progressista, amb els socialistes al capdavant de la gestió d’Esports, havia deixat perquè començaren les obres. “Ho deixem tot preparat, fent un gran esforç, perquè el poliesportiu poguera estar disponible al més prompte possible. Però una de les primeres mesures que va adoptar el PP va ser suprimir la partida que havíem introduït en els pressupostos”, ha relatat.

Poc temps després, ha assenyalat Mateo, Catalá va ser al barri per a anunciar que havia inclòs una partida de 1,2 milions d’euros finalment perquè les obres pogueren començar, “però allò va ser un nou engany als veïns i veïnes perquè res més marxar-se del barri va donar l’ordre de deixar tan sols 200.000 euros en els pressupostos per al poliesportiu”.

“S’ho van trobar tot fet, tenien un projecte de nou milions d’euros i més d’un milió per a començar les obres i el que van fer va ser paralitzar-lo tot. Enguany el poliesportiu hauria de comptar ja amb tres milions i el que tenen els veïns són 200.000 euros que donaran per a fer quasi res”, ha continuat.

Per a Mateo, aquesta decisió de retirar els fons per al poliesportiu de Catalá respon a un “interés partidista” perquè, al seu judici, el que està intentant el PP és retardar l’inici de les obres perquè la seua finalització coincidisca amb les pròximes eleccions. “I aquest interés electoralista el pagaran els veïns, que hauran d’estar quatre anys més sense les instal·lacions esportives que necessita el barri”, ha finalitzat.