Menú

Els socialistes transmeten les seues condolences a les víctimes de l’incendi

El grup municipal socialista, a través del seu portaveu, Sandra Gómez, ha transmés les seues condolences a les famílies i afins de les víctimes del tràgic incendi que ha assolat una torre d’habitatges en el barri de Campanar i ha agraït el treball de tots els cossos i forces de seguretat que han treballat de manera incansable per a frenar l’avanç de les flames i atendre els ferits.

Els socialistes han suspés tots els actes de partit que estaven programats aquest cap de setmana com a mostra de respecte i se sumen així a la declaració de dol oficial de la ciutat durant els pròxims tres dies.

Des del grup municipal socialista es vol mostrar tot l’afecte i l’acompanyament a totes les famílies que han perdut a un familiar o que ho han perdut tot en aquest incendi.

Així mateix, els socialistes han assenyalat el seu agraïment a tots els cossos i forces de seguretat, però especialment als bombers de la ciutat perquè han sigut un exemple de valentia, de compromís i de lleialtat.

València, ciutat solidària

Finalment, han posat l’accent en la solidaritat de València, una ciutat que cuida a les persones que pateixen com ja es va demostrar durant la crisi sanitària del *Covid. Els socialistes ens sentim orgullosos de la resposta de tota la societat valenciana davant la tragèdia que ha sacsejat al barri de Campanar.

Tota la ciutat sense excepció s’ha bolcat i ha compartit el dolor que de forma molt profunda senten totes les persones afectades per l’incendi. Eixe dolor és compartit per tots els valencians i valencianes, que es van bolcar a atendre les necessitats de les víctimes de manera exemplar, donant una mostra que la solidaritat és una ensenya d’aquesta ciutat i dels seus ciutadans.