Menú

Catalá fulmina les mesures d’acció positiva per a fomentar l’ocupació de dones

El regidor socialista Javier Mateo ha denunciat que María José Catalá ha fulminat definitivament les mesures d’acció positiva per a fomentar l’ocupació entre les dones que havia posat en marxa l’anterior govern progressista després que el PP i Vox hagen rebutjat la moció que havien presentat els socialistes a la comissió d’Hisenda i Emprenedoria. “Una vegada més María José Catalá demostra que no farà costat a les persones joves, a les dones a les persones que tenen majors dificultats per a l’accés a l’ocupació o per a emprendre. Les seues manifestacions són pur postureig perquè el seu govern ha tombat totes les mesures d’acció positiva”, ha afirmat.

“Una vegada més María José Catalá demostra que no farà costat a les persones joves, a les dones a les persones que tenen majors dificultats per a l’accés a l’ocupació o per a emprendre. Les seues manifestacions són pur postureig perquè el seu govern ha tombat totes les mesures d’acció positiva”, ha afirmat.

Mateo ha recordat que la moció que havia presentat el grup municipal socialista plantejava recuperar totes les mesures d’acció positiva que, sobre la base d’informes tant públics com privats, es venien implementant pel govern progressista. “Li oferíem una nova possibilitat a Catalá de rectificar als seus socis negacionistes, però hui ha tornat a demostrar que comparteix plenament el seu projecte polític en el qual es relega a les dones”, ha continuat.

Enfront de la moció dels socialistes, els socis de Catalá han presentat un text alternatiu que ha sigut posteriorment corregida pel PP. “Han hagut de rectificar la moció de Vox, però no per a corregir la discriminació amb les dones i els joves sinó senzillament per a dissimular les barbaritats que havien inclòs”, ha detallat Mateo.

Així, finalment s’ha mantingut el fons de la moció alternativa “que proposava la ultradreta. Pel que el Partit Popular ha aprovat un text definitiu en el qual es continua relegant a les dones a les cures en lloc d’afavorir la seua incorporació al món laboral i empresarial”.

“Des del Partit Socialista instal·lem a María José Catalá al fet que rectifique i que de veritat faça costat a les dones als joves i a les persones amb majors dificultats en aquesta ciutat. Que es deixe de postureig i d’anuncis buits i treballe d’una vegada per les persones que més ho necessiten i no sols per aquells que més tenen”, ha finalitzat.