Menú

Cada vegada que Català visita Nou Moles retarda l’obertura del poliesportiu

El regidor del Grup Municipal Socialista Javier Mateo ha recordat que “aquest és la tercera data d’obertura que dona María José Catalá sobre l’obertura del Poliesportiu de Nou Moles”. “Cada vegada que visita el barri diu una cosa diferent perquè primer era a l’estiu i ara ja l’ha retardat a tardor”, ha ironitzat.

Mateo s’ha pronunciat en aquests termes sobre la visita de Catalá al barri en el qual ha anunciat una nova data per a la reobertura de “una instal·lació esportiva tan necessària per als veïns i veïnes i per als clubs de la ciutat”. “Ens alegrem que haja continuat el treball que li deixem preparat però no entenem tant de ball de dates”, ha advertit.

Així, ha acusat a Catalá de “prendre el pèl als veïns i veïnes de la mateixa manera que ho va fer el PP en 2014 quan va deixar les obres paralitzades”. “Així va ser com trobem eun edifici abandonat, que s’havia convertit en un monument a l’abandó i la degradació en la qual es trobaven els barris de famílies treballadores de la ciutat”, ha recordat.

De fet, ha precisat que va ser el PP el que “va modificar el projecte i pretenia renunciar a tindre un gran poliesportiu amb equipament esportiu d’alt nivell”. “Nou Moles va ser víctima de la situació de fallida del PP”, ha puntualitzat.

Davant aquesta situació ha titllat de “burla” que Catalá “parle de paràlisi amb un pavelló acabat i llest per a la seua reobertura”. Una situació “totalment oposada a la qual nosaltres ens trobem en arribar al govern”, ha remarcat però ha manifestat la seua “sorpresa” perquè “amb tot el treball fet seguisca sense ser capaç de donar una data concreta i una certa per a la reobertura”.