Menú

Catalá silencia als veïns impedint-los l’assistència als debats de les Comissions

La portaveu socialista a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha denunciat la nova mostra de “opacitat” i del “tarannà autoritari de Catalá” després que el seu govern haja impedit a les associacions de veïns la seua assistència als debats de les comissions informatives que s’han celebrat aquest matí en el consistori.

“Hui hem viscut un nou episodi del caràcter i el tarannà autoritari de la senyora Catalá, de com gestiona aquesta Ajuntament amb tints antidemocràtics, perquè ha impedit als veïns i veïnes de la ciutat participar en les comissions a pesar que el reglament que aprovem en l’anterior govern progressista no sols permet l’ús la paraula sinó l’assistència als debats que els afecten”, ha criticat.

Gómez ha recordat que no és la primera vegada que el govern de Catalá expulsa del debat polític de les comissions a una associació, ja que ja ho va fer amb els afectats de l’acanada als lloguers de l’habitatge públic d’AUMSA. No obstant això, ha apuntat, és la primera vegada que ho fa amb associacions veïnals.

“Catalá pretén expulsar als veïns i veïnes del desenvolupament de la política local, de la normalitat i de la participació democràtica. Per això, els tanca la porta i intenta silenciar-los”, ha continuat.

La responsable socialista ha assenyalat que Catalá ha demostrat en diferents ocasions “que no és amiga de veus crítiques i, per això, davant veïns i veïnes que volen reivindicar o bé demanar millors en els seus barris o llançar propostes alternatives a les polítiques negacionistes i retrògrades que està impulsant el seu govern, en lloc d’escoltar-los, el que fa és expulsar-los i intentar silenciar-los”.

Aquesta situació, ha prosseguit, “està molt d’acord amb la senyora Catalá que hem vist aquests dies i que va anomenar catets i catetas a les persones que no volien compartir la festa que el Partit Popular s’ha muntat aquest cap de setmana a Madrid. El que demostra amb tot això és el poc tarannà que té per a entendre que aquesta ciutat no és seua, que és una ciutat plural i diversa on totes les veus compten”, ha finalitzat.