Menú

Gómez: “Catalá llança la convocatòria de bombers més baixa dels últims anys”

La portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha advertit que María José Catalá “ha anunciat com un assoliment que llançarà una convocatòria de 25 places de bombers quan és la més baixa dels últims anys”. “Hui dona la benvinguda a 77 bombers gràcies al nostre treball, però en la OPE que sí que depén d’ella ha llançat la convocatòria més baixa dels últims anys”, ha remarcat.

En aquests termes s’ha pronunciat davant els mitjans de comunicació en la presentació dels nous bombers que s’incorporen hui “gràcies al treball dels socialistes al capdavant de l’àrea de Protecció Ciutadana, que cada anys exigíem la incorporació de nous agents a Policia i Bombertos en les OPE”.

Gómez els ha donat l’enhorabona i ha enlletgit a Catalá que “se li haja oblidat citar el gran esforç de l’anterior corporació per a reforçar unes plantilles delmades pels més de 10 anys de governs del PP sense que es convocara cap plaça”. “Aquesta és la falta d’elegància a la qual ens té acostumada a una alcaldessa que ha passat a ser reconeguda i coneguda a nivell nacional per insultar a les persones que no comparteixen les seues idees, per tant no podíem esperar que feren la més mínima referència”, ha assenyalat.

“Contrasta molt l’oferta que ha llançat amb els 77 que s’incorporen hui per a reforçar el Cos de Bombers en un moment crític per al parc natural de la Devesa-Albufera”, ha afirmat i ha denunciat “estem en un moment crític pels efectes del canvi climàtic i veiem com incendis provocats poden ser més virulents per l’els seus efectes”.

En aquest sentit, ha volgut manifestar “la seua preocupació” i “la de la immensa majoria de la ciutadania davant “un govern que nega el canvi climàtic i que té al capdavant del parc natural a una persona que nega obertament el canvi climàtic” “Utilitzant les pròpies paraules de l’alcaldessa a la qual tant li agrada insultar a tothom, a un catet”, ha explicat.

Moció declaracions Gosálbez

“No hi ha res més catet hui dia que negar el canvi climàtic, que hui ella té un govern on hi ha catets i el que jo vull preguntar-li si ella comparteix eixes declaracions”, ha indicat i ha anunciat que per això la seua formació presentarà una moció per a preguntar a Catalá “si ella comparteix aquestes declaracions tan catetas”.

Sandra Gómez ha lamentat que Catalá “no es desmarque” i ha advertit que se li veu “còmoda amb eixes declaracions que fan alguns membres de la seua corporació assenyalant a les persones pobres, a les dones, contra de la violència de gènere i ara també obertament contra el canvi climàtic”. “Té l’honor de representar a una ciutat que és Capital Verda Europea una alcaldes que comparteix govern amb persones catetas que neguen el canvi climàtic”, ha conclòs.