Menú

Los socialistes denuncien que El Saler està en mans d’incompetents

La regidora del Grup Municipal Socialista Elisa Valía ha advertit hui que el Saler y la gestió del parc natural de La Devesa-Albufera està “en mans d’incompetents que no saben fer una altra cosa que parlar de la gestió de l’anterior Govern”. “No sabem res de les actuacions que s’han posat en marxa més enllà dels canons d’aigua que van heretar del Govern del Rialto”, ha afirmat.

Així, Valía ha lamentat que “en lloc de treballar, el regidor José Gosálbez es dedica a abocar acusacions insidioses amb les quals intenta tapar la seua negligència i la seua incapacitat per a estar al capdavant de la gestió del parc natural”. Sobre aquest tema, ha considerat que “poc li importa la seua protecció més enllà d’anar per a fer-se fotografies perquè en cas contrari retiraria immediatament les competències a Gosálbez”.

“Mai El Saler ha patit tants incendis en tan poc període de temps com amb Catalá”, ha advertit i ha lamentat que “poc es pot esperar dels negacionistes de canvi climàtic”. En aquesta línia, ha recordat que València està “experimentant una pujada de temperatures inusual en aquests mesos de l’any que unida a la sequera posa en perill el parc natural sense que el Govern de Catalá haja fet cap valoració sobre aquest tema ni presentat cap mesura de prevenció”.

Elisa Valía ha insistit que després de “el terrible incendi que va posar en perill la vida dels veïns i veïnes dels blocs més pròxims no sé què més ha de passar perquè Catalá active mesures concretes que protegisquen tant el parc com a les persones que viuen allí”. “Només sabem que el seu regidor torna a insistir a relacionar els incendis amb l’anterior govern, quan en aquests nou mesos s’han produït més incendis i més agressius que en els huit anys anteriors”, ha explicat i ha denunciat “la incompetència de Gosálbez i la negligència de Catalá per no prendre mesures”.