Menú

Pérez a Pradas i Catalá: Elles visiten un canó per als vianants i nosaltres trobàrem un túnel inundat

La regidora del Grup Municipal Socialista María Pérez titlla de “burla sense precedents” i ha recordat a la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, i María José Catalá que “si hui visiten les obres del canal per als vianants és gràcies al Govern de Ximo Puig que en huit anys va aconseguir posar en funcionament la L-10 que el PP va deixar inundada i abandonada”.

Pérez ha explicat que tant “la L-11 com L-12 eren dues línies que es van presentar en 2021 i es va adjudicar la redacció de projectes al febrer de 2022”. A més, ha indicat que estaven preparats “els estudis de planejament per a eixir a exposició en el 2023 però han passat huit mesos i hui és la primera notícia que tenim sobre aquests projectes”.

Per tant, ha insistit que si hui Catalá i Pradas “visiten unes obres és perquè les deixem planificades i iniciades pel Govern de Ximo Puig que es va trobar una xarxa arruïnada”. “Nosaltres sí que créiem en eixe transport públic i en què era necessària una connexió per als vianants per a facilitar el transbord entre la nova L-10 i la resta de línies de Metrovalencia pel carrer Alacant”, ha reivindicat.

Igualment, la regidora del Grup Municipal Socialista ha advertit que “l’única novetat que han anunciat les dirigents populars és que començaran a unflar pressupostos i a aparéixer els sobrecostos”.

María Pérez ha apuntat que Catalá “també parla de la L-11 oblidant la prolongació de la L-10 per la façana marítima, tres línies tramviàries projectades també per l’anterior govern progressista la Generalitat Valenciana per a donar servei tramviari a tots aquells barris que no disposaven d’eixa possibilitat, com va ser el cas de Natzaret”.

Ha recordat que en la passada comissió de Mobilitat, els socialistes van presentar “una moció perquè l’Ajuntament instara la Generalitat a agilitzar els tràmits ja que els projectes bàsics d’aquestes infraestructures es troben redactats des d’aquest estiu”. “Així que hui celebrem que per fi l’Ajuntament es puge al transport públic que venia desenvolupant el Partit Socialista però que no es burle de la ciutadania perquè visita projectes que va deixar fets Ximo Puig”, ha conclòs.