Menú

“El PP té poques ganes de defensar els interessos de la ciutat enfront de Lim”

La portaveu socialista a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha denunciat que la Generalitat de Mazón ha presentat, a última hora i fora de termini, després que el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) declarara la caducitat del procediment, el seu escrit de conclusions a la demanda que havia interposat el propietari del València CF contra la declaració de caducitat de la ATE. “Han hagut de presentar un escrit d’urgència després que el tribunal dictara la seua diligència per a intentar tapar que estan negociant en els despatxos donar-li a Lim el que no s’atreveixen a oferir-los políticament”, ha manifestat.

La líder dels socialistes ha realitzat aquestes declaracions després de conéixer la diligència de caducitat que va dictar el TSJ divendres passat davant l’absència de resposta a la demanda de Meriton per part de la Generalitat.

“Ja advertim la setmana passada el nostre temor al fet que s’estiguera maniobrant a porta tancada, entre bastidors, perquè el València de Lim poguera guanyar el que el PP no s’atreveix a donar-los políticament. I la presentació d’un escrit a última hora demostra, com a mínim, la falta d’interés amb la qual la Generalitat s’està prenent aquest assumpte”, ha continuat Gómez després d’assistir al minut de silenci enfront de l’Ajuntament en homenatge als dos guàrdies civils assassinats a Barbate.

Gómez ha alertat que la resposta d’urgència de la Generalitat i la política de “braços caiguts” del PP respecte al València CF evidència una actitud de “catifa roja” per al màxim accionista del club. De fet, ha assenyalat que malgrat la insistència de Catalá que les fitxes urbanístiques que està tramitant són les mateixes que les que van deixar redactades els socialistes des d’urbanisme encara no s’ha facilitat cap mena d’informació a l’oposició.

“Està demostrant una actitud molt opaca que, al costat del retard a l’hora de presentar l’escrit de la Generalitat, ens fa sospitar que el PP estiga treballant de manera encoberta per a ajudar a Peter *Lim”, ha finalitzat.