Menú

Catalá retarda l’adjudicació de Blocs Portuaris per a apropiar-se del projecte

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha denunciat que María José Catalá “ha retardat nou mesos l’adjudicació del projecte de Blocs Portuaris amb el perjudici que això ha suposat per als veïns i veïnes amb l’única intenció de deixar passar el temps i intentar aprofitar-se d’un projecte que li deixem resolt”.

Gómez, que ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans de comunicació després del minut de silenci convocat en suport dels guàrdia civils que van morir a Barbate, ha afirmat que si hui Catalá ha pogut signar una adjudicació és perquè li la deixem preparada”.

Ha advertit que es tracta d’una “actuació fonamental les persones viuen allí i a les quals María José Catalá ha mantingut en la incertesa només per a poder fer-se una foto”. Per això, l’ha qüestionada sobre “per què ha bloquejat durant nou mesos la signatura de l’adjudicació” al que ha reiterat que és “clar que intenta apropiar-se de projectes que ni són seus i que, per descomptat, el PP mai hauria fet”.

Sobre aquest tema, ha posat l’accent que Catalá està “cometent un perjudici granvísimo a veïns i veïnes que des del mes de juny podien haver tingut la signatura de l’adjudicació dels nous edificis i que podien tindre des de juny una visió ja de futur una certa sobre per on anava a transcórrer el seu futur”.

“Durant nou mesos han viscut amb la incertesa i la inseguretat de no saber si s’anava a signar finalment eixe eixa adjudicació”, ha lamentat i ha criticat que hagen hagut de patir durant nou mesos un absolut calvari per la falta d’informació i de comunicació que han viscut amb aquest Ajuntament”.

Sandra Gómez ha reiterat que Catalá “ha intentat apropiar-se del treball que ella no fa però li vull advertir que dins de molt poc, se li acabaran els contractes que deixem nosaltres preparats”. Per això, ha aconsellat a María José Catalá que “comence a pensar a treballar i en quins projectes posarà damunt de la taula com a alcaldessa perquè, de moment, l’única cosa que ha protagonitzat i les úniques fotos que s’ha fet són gràcies al treball del grup socialista i quan se li acabe l’herència rebuda no tindrà res a presentar”.