Menú

Els socialistes denuncien que Catalá abandona les IDE dels barris

El regidor del Grup Municipal Socialista Javier Mateo ha denunciat que la desídia i mala gestió de María José Catalá en matèria esportiva deixa en l’abandó les Instal·lacions Esportives Elementals (IDE) dels barris i en concret de la zona de Camins al on han hagut d’impedir l’accés a les persones usuàries per perill de solsida d’un mur. Grau

Mateo ha denunciat la situació en la qual es troba la IDE del carrer Eivissa on “les pistes de futbol sala i de bàsquet s’han vist clausurades per risc de solsida d’una de les parets de les naus confrontants”. “Naus que són propietat de l’Ajuntament i que ja comptaven amb un projecte en marxa per a transformar aquest espai en un centre d’esports urbans”, ha recordat.

El mur és part de les naus del carrer Noguera, on està projectat el futur Poliesportiu d’Esports Urbans que va deixar l’anterior regidor d’Esports projectat i pressupostat per a la seua construcció. Ara l’ajuntament ha parat aquest projecte i això afecta a l’ús normal d’una IDE que té molt ús al Grau.

Així, ha indicat que Catalá es va trobar amb un projecte per a convertir aquestes naus en “un centre referent a nivell europeu, de la mà dels especialista en aquesta pràctica esportiva”. No obstant això, ha lamentat que “les retallades pressupostàries de Catalá fa que projectes com aquest hagen d’esperar en un calaix”.

En aquest cas, ha advertit que “estem comprovant que les retallades de Catalá afecten el correcte i el normal desenvolupament de l’activitat esportiva a València”. Per això, ha indicat que els socialistes insten a Catalá “dotar de pressupost aquest projecte” i al fet que pose “com a abans en marxa una instal·lació que considerem necessària”. A més, ha advertit que es tracta d’actuació urgent perquè “vist el vist a més solucionaria un problema de seguretat per als usuaris i usuàries de les instal·lacions esportives a l’aire lliure”.