Menú

El pla de poda i neteja de Catalá no arriba als barris de famílies treballadores

La regidora del Grup Municipal Socialista Elisa Valía ha denunciat el “estat d’abandó” en el qual ha advertit que es troben “els barris de les treballadores de València on el pla de neteja i manteniment dels jardins de María José Catalá no ha arribat encara malgrat trobar-se amb l’adjudicació de la contracta llista”.

“Continuem comprovant com el govern de María José Catalá tracta de manera desigual als barris de la ciutat”, ha denunciat i ha lamentat Catalá “governe des del sectarisme”. Així, ha considerat “evident que estableix diferències entre veïns i veïnes de primera i de segona en funció del si li codi postal li és afí o no”.

Elisa Valía ha posat l’accent que “a diferència del que va succeir en 2015 quan el govern progresita es va trobar un ajuntament arruïnat i intervingut per la nefasta gestió del PP, Catalá s’ha trobat amb una contracta adjudicada i sanejada”.

Sobre aquest tema, ha subratllat que ha “rebut un els contractes més quantiosos de poda i neteja de la història de la ciutat” però ha lamentat que els veïns i veïnes de barris com a Sant Marcelino, Montolivet o Benimaclet conviuen amb una falta de poda i neteja inacceptable”.

Elisa Valía ha afirmat que “amb les condicions de les contractes actuals exigim des del Partit Socialista al Catalá que deixe d’emprar el seu temps a fer-se fotos i que se centre ja d’una vegada a mantindre la ciutat en bones condicions en tots els seus barris i no sols en els quals a ella li agrada passejar”.