Menú

Els socialistes ratifiquen la seua posició sobre el València CF: fitxes, conveni i aval

El regidor del Grup Municipal Socialista Javier Mateo ha ratificat que la posició de formació sobre el València CF “és la mateixa independentment del costat de la taula en el qual ens asseguem: fitxes, conveni i avals”. No obstant això, ha denunciat que “el problema” és “l’opacitat de María José Catalá que no informa i que demana que suports quan és incapaç de convocar-nos a una reunió”.

Mateo, que s’ha pronunciat en aquests termes preguntat pels mitjans de comunicació en la roda de premsa convocada per a denunciar la paràlisi dels projectes esportius de la ciutat, ha advertit a Catalá que si “advoca pel consens i vol el nostre suport ha de convocar una reunió i informar-nos sobre la negociació que ara mateix està mantenint a porta tancada i amb total opacitat”.

“El seu problema és que els seus socis de VOX no la secunden”, ha recordat i ha explicat que l’única informació que té el Grup Socialista és gràcies a que hem demanat accés a l’expedient i estan obligats per llei a permetre-ho”. “No sabem res –ha continuat- però pel que hem vist és que continua sent un projecte low cost, sense coberta, la meitat de l’aparcament per fer i 66.000 espectadors ampliables a 70.000”.

Javier Mateo ha insistit que si Catalá “vol una mica de Partit Socialista perquè els seus companys de Vox que ens explique què està passant” i manifestat “la seua preocupació per l’esportiu de Benicalap perquè els veïns i veïnes continuen esperant tindre una dotació esportiva mentre no se sap res del que està negociant María José Catalá amb Peter Lim”.