Menú

El descontrol de Catalá en seguretat està passant factura a tots els barris

La regidora socialista María Pérez ha denunciat que la “falta de lideratge polític” en l’àrea de Seguretat continua passant factura als barris de València, que estan vivint una situació de descontrol, amb problemes diaris que no tenen una resposta coordinada per la falta d’implicació del govern municipal”.

“No hi ha lideratge polític en la Policia Local ni un pla clar d’actuació per part de l’equip de govern i això té conseqüències en molts barris de la nostra ciutat. S’estan produint una situació de descontrol en determinades zones com, per exemple, la batussa que es va produir ahir en ple carrer Peris i Valero entre persones de dos edificis abandonats i ocupats”, ha assegurat.

Pérez ha assenyalat que, precisament, alguns dels problemes que estan sorgint en els barris són producte de l’ocupació, “un assumpte que Catalá anava a solucionar en pocs mesos i que se li està ennuegant com hem vist en Orriols i ara també en Peris i Valero. Perquè encara que des de fora es vera tot més senzill, es tracta de problemes amb solucions complexes que no depenen exclusivament d’una actuació policial”, ha sostingut.

La regidora socialista ha fet referència també a la problemàtica amb les terrasses d’hostaleria que estan vivint els veïns i veïnes de Ciutat Vella, que han denunciat els incompliments de prop d’un centenar d’establiments sense que el govern de Catalá haja posat mesures per a evitar-lo.

“La falta de control de les terrasses en la zona està generant un gran malestar veïnal per les repetides denúncies que es veuen obligats a fer. Per això, València necessita un lideratge clar i a temps complet. És una ciutat complexa que necessita que algú s’ocupe de veritat dels problemes reals que té aquesta ciutat en tots els seus barris”, ha afegit. L’edil ha instat a Catalá i al PP a prendre cartes en l’assumpte d’una vegada. “S’estan acumulant els problemes en Orriols i la Malva-rosa mentre es van estenent a altres zones el vandalisme i l’ocupació sense que el govern municipal actue. Diuen que la seua prioritat és la seguretat, però la realitat els desmenteix perquè la inseguretat continua creixent en els nostres barris”, ha finalitzat.