Menú

Borja Sanjuán: “Si li queda un mínim d’ètica, Catalá hauria de cessar a Badenas”

El regidor del Grup Municipal Socialista Borja Sanjuán ha manifestat que si a María José Catalá “li queda un mínim d’ètica hauria de cessar immediatament a Juanma Badenas”, després de les declaracions en les quals el número 2 de Catalá ha tornat a vincular immigració con delinqüència i ha afirmat que s’instal·laran més estanques antipobres en el riu Túria.

“Lamentablement sempre cau succeeix una desgràcia l’extrema dreta acostuma a demostrar que no solament s’oportunista, sinó que a més es xenòfoba i racista”, ha denunciat Sanjuán davant els mitjans de comunicació i ha censurat que Catalá “ho avale”. “El govern de Catalá persegueix les persones sense llar, a les persones més desfavorides i està tractant d’unir migració i pobresa con criminalitat”, ha apuntat i ha advertit que en actuar així Badenas es “unisca persona indigna d’ocupar un espai de Govern per a València”.

En opinió de l’edil socialista, la ciutat “s’assembla molt més al que va demostrar con el Acuarius que al número 2 de Catalá”. “La realitat es que crec que l’únic estany que hauríem de posar els valencians i perquè això sí que nos ajudaria a tots a tindre una millor convivència” ja que ha assegurat que la seua “les úniques persones que estan distorsionant la convivència i que estan sembrant odi gràcies a l’empara de María José Catalá”.

Així ha posat l’accent que unir pobresa e migració a criminalitat “es diu delicte d’odi” i ha advertit que aquestes declaracions les ha fetes en “un acte de la Policia Local que està per a protegir a tots els ciutadans” però en la seua opinió “la final hauran de protegir els ciutadans del seu propi govern”. “Perquè sembla que hi ha algunes persones que li somie incòmodes i indignes i que por tanta es pot permetre perseguir”, ha denunciat.

Sanjuán ha manifestat que “el que ha de fer el Bádenas si li queda un mínim de decència es dimitir o a Catalá si li queda un mínim d’ètica, d’eixa que presumeix els discursos, se cessar-li”. Així ha afirmat que el que fa el número dos de Catalá es “bulling”. “Es dedica a assetjar des del seu púlpit a persones que la seua diferents o que estan en una situació de vulnerabilitat i senzillament em fa entre pena i fàstic”, ha conclòs.