Menú

Els socialistes estrenen podcast Els Festes a Debat amb Carlos Galiana

La regidora del Grup Municipal Socialista Nuria Llopis ha estrena podcast Els Festes a Debat amb Carlos Galiana, expresident de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, abans que María José Catalá desmantellara aquesta àrea per a entregar-li a Vox les festes populars.

Llopis ha explicat que aquest primer podcast en el qual participa Galiana estarà disponible a partir de les 20h00 i en ell s’analitzen les primers mesos de Govern de Catalá i Badenas i les conseqüències que ha tingut aquesta separació de les regidories, la programació d’actes entre setmana o la improvisació en l’organització d’actes.

Ha explicat que Festes a debat és un espai que van obrir els socialistes per a “donar veu als protagonistes de les festes de la ciutat i abordar qüestions essencials que ens permeten continuar treballant per a millorar la festa i presentar les propostes de futur amb les quals guanyarem el govern de la ciutat en 2027”.

Llopis ha explicat que aquest podcast tindrà una periodicitat mensual i “convidarà a reflexionar sobre l’organització de les Falles, el paper que exerceixen les falleres majors i les seues Corts o la visibilitat dels artistes fallers, la burocràcia administrativa o al profesonalización de la festa”.

Igualment, la regidora socialista ha explicat que també s’analitzaran les festes dels barris i tindran un lloc destacat la Setmana Santa Marinera, el Corpus, Sant Vicent o Sant Antoni, entre altres actes festius que formen part del patrimoni històric i cultural de València. “Convide a totes aquelles persones que viuen i senten les festes de la nostra ciutat com a pròpies a participar de manera activa en aquest espai de Festes a Debat on ens podran fer arribar les seues propostes a través de les xarxes socials”, ha indicat Nuria Llopis.