Menú

Gómez demana a Catalá “valentia i transparència” sobre el València CF

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha afirmat que si Catalá és “valent amb Peter Lim i transparent amb la negociació s’asseurà amb ella” però, ha recordat, “de moment no s’ha posat en contacte amb nosaltres per a informar-nos sobre res, des d’octubre”.

En aquests termes s’ha pronunciat sobre les declaracions de María José Catalá en les quals emplaçava als socialistes a donar suport a les fitxes urbanístiques. “Jo li vull emplaçar a ella a donar la cara i a reunir-se amb nosaltres per a ser transparent i explicar-nos què està negociant a porta tancada amb el club”, ha explicat.

Així, ha recordat que “des del mes d’octubre, quan Marí Olano va haver de dimitir de les seues responsabilitats perquè li enxampem en una incompatibilitat manifesta no hem tornat a saber res més del tema del València CF”.

Ha reiterat Catalá està “negociant a porta tancada un conveni que determina les condicions d’aprovació de les fitxes”. Sandra Gómez ha advertit a Catalá que al Partit Socialista “no se li pot exigir que aprove alguna cosa que no coneix i que no té cap mena d’informació, per això volem emplaçar-li al fet que deixe de negociar a porta tancada i que ens explique exactament, quin tipus de conveni està negociant”.

També li exigim que siga valent amb Peter Lim, siga l’alcaldessa de València i li exigisca que retire el recurs que va presentar contra aquest Ajuntament”. “Abans d’aprovar res que retire la demanda que té interposada contra els interessos d’aquest Ajuntament per la caducitat de l’ATE”, ha remarcat i ha afirmat que “si és transparent i valenta ens asseurem”.