Menú

Gómez manifesta la seua “satisfacció” perquè amb Morant “tornarem a governar en 2027”

La secretària general dels socialistes de la ciutat de València, Sandra Gómez, ha manifestat la seua “alegria i satisfacció” perquè “el futur del socialisme valencià porte nom de dona gràcies al lideratge de Diana Morant”. “Amb Morant tornarem a governar la Generalitat Valenciana en 2027”, ha afirmat.

En aquests termes s’ha pronunciat sobre “el pas decisiu” que ha donat el PSPV-PSOE perquè “el futur també de la Comunitat Valenciana i el seu futur polític porte el seu nom”. “Crec que és una aposta molt important que estem fent com a socialistes per a recuperar el Palau de la Generalitat i que la immensa majoria dels valencians i valencianes tornen a recuperar la institució”, ha assenyalat i ha traslladat a tots els equips de les candidatures el seu “agraïment”.

Sandra Gómez ha reconegut el treball de Carlos Fernández Bielsa i Alejandro Soler que “legítimament s’havien presentat a aquest procés amb el millor de les seues obstinacions que hagen apostat per la unitat, el consens i el diàleg”. En la seua opinió, “al final si alguna cosa he aprés de la meua experiència en aquests anys dins del Partit Socialista és que la unitat i la cohesió ens fa més forts”.

En aquesta línia, ha ressaltat que comença amb “solidesa” el lideratge de Diana Morant a qui ha agraït el seu “compromís per a liderar al socialisme valencià”. “Amb Morant iniciem una nova etapa amb moltíssima força, amb moltíssima il·lusió amb moltíssim optimisme per a tornar a reorganitzar-se i tornar a guanyar l’any 2027”, ha conclòs.